Moderne eller stråtag

lacuna laver design

der passer til dig

Moderne eller stråtag

lacuna laver design

der passer til dig

Moderne eller stråtag

lacuna laver design

der passer til dig

anvendelsesmuligheder

Vi producerer foldedøre, foldevinduer og terrassedøre efter mål og individuelle ønsker. Vi er i stand til at tilpasse vore døre så de passer til andre typer vinduer og døre i moderne huse, klassiske huse, lejligheder, sommerhuse, vinterhaver, cafeer mv. Vore døre anvendes også ofte som rumdelere og fungerer fint i mødelokaler, skoler og forsamlingshuse.

 

Åbn din bolig

Gennem et funktionelt og energirigtigt design skaber en Lacuna foldedør et stort lysindfald. Med overlegne isolationsværdier giver det friheden til at designe et stort parti, der kan åbnes når naturen byder indenfor.

Lejeligheder

Flere og flere lejligheder får hægtet altaner på, eller for en eksisterende skiftet til en større. Hvad er så mere naturligt at erstatte et vinduesparti og en terassedør ud til altanen med en foldedør fra Lacuna?

I lejligheder kan man skabe en fantastisk livskvalitet ved at lave en maksimal åbning til altanen.

Luk naturen ind og gør altanen til en del af lejligheden.

Sommerhuse

Fra små og charmerende badehuse i vandkanten til sommerhuse så store som villaer er virkningen med en Lacuna foldedør imponerende.

Når sommeren virkelig får tag i Danmark, er der mange, der efter at have anskaffet sig en Lacuna foldedør, der fortryder at de ikke har gjort der før. Nu går hus og natur op i en højere enhed.

udestueR og tilbygninger

Mange huse har en udestue eller en overdækket terasse. I varme perioder åbnes foldedøren og gør udestuen til en del af naturen. I de koldere perioder lukkes den til, men bevarer lyset og den livskvalitet som opholdet i udestuen/vinterhaven giver.

CAFE OG restaurant

I caféer og restauranter anvendes Lacunas foldedøre ofte fordi de er tætte og slidstærke, lydisolerende med sikkerhedsglas og har mange designmæssige muligheder.

Ikke mindst kan Lacuna foldedørene åbne caféen/restauranten ud mod det offentlige rum og invitere gæsterne indenfor.

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.