Sandsynligvis verdens

mest isolerende

foldedør

Sandsynligvis verdens

mest isolerende

foldedør

Sandsynligvis verdens

mest isolerende

foldedør

vi vil det bedste

Vor ambition er, at Lacuna foldedøre er verdens absolut mest tætte og velisolerende. Vi arbejder derfor intensivt med produktudvikling, test og dokumentation.

Lacuna foldedøre er bygget til at fungere fra – 60 grader og op til +50 grader. Det er afgørende for Lacuna, at skabe et produkt der er tæt selv i orkaner, der langt overgår det vi normalt ser i Danmark. Når Katarina har blæst New Orleans omkuld, holder en Lacuna foldedør stadig tæt - det kan vi dokumentere!

foldedøre af miljøcertificeret træ

Af hensyn til miljøet, anvender Launca udenlukkende miljøcertificeret træ, hvilket er din garanti for at vi kun anvender bæredygtigt træ.

Hvad er fsc®?

FSC®-mærket er en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

FSC er desuden den eneste globale mærkningsordning, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Nepenthes.

FSC_335_foldedør_skydedør.jpg

For forbrugere og indkøbere over hele verden er FSC altså den lette vej til at gøre noget godt for verdens skove og de mennesker, der bor i og ved den.

god økonomi

Isolering og tæthed er afgørende for en god økonomi på en foldedør. Derfor har det fra starten været fundamentalt for Lacuna at skabe et produkt, der er fuldstændigt tæt. Vore døre bliver løbende testet for vind og vandindtrængen på Teknologisk institut.

CE mærke

Alle vinduer og døre der kommer på markedet i EU være CE-mærkede efter DS/EN 14351-1, der er den fælles europæiske produktstandard for vinduer og døre. Lacuna er CE-kvalitetscertificeret og har ret til at anvende CE mærket på vore elementer. CE-mærket findes i falsen på foldedøren i hængselssiden og på sidste side i montagevejledningen. Overensstemmelseserklæring sidder på dørens emballage og kan udleveres på forlangende.

Læs mere om CE mærket her

CE_335_foldedør_skydedør.jpg

Nomineret til energipris

Lacuna er flere gange nomineret til årets Energipris af Dansk Byggeri. Vi fortsætter naturligvis udviklingen – Lacuna sætter en ære i at være på forkant med tiden, både med hensyn til funktionalitet, finish, indbruds-sikkerhed, holdbarhed og energirigtighed.

Når det gælder kvalitet, så tænker vi på tysk og når vi tænker design, så tænker vi dansk.

Egne test

Branchestandarder rækker ikke for Lacuna's ambitioner. Vi arbejder derfor med egne tests, der er målrettet bl.a. fugtoptagelse og dermed elementernes dimensions stabilitet og isolation.

Dimensionsstabiliteten er helt afgørende for en foldedørs funktionalitet, uanset om den er fremstillet i rent træ eller træ med en alukappe. Eksempelvis er fyrretræ der traditionelt anvendes i vinduesbranchen ikke stabilt nok til at indgå i en Lacuna foldedør.

3. parts tests

Lacuna samarbejder med flere testinstitutter, der tester vore elementer for isolering, vind- og vandtæthed. Når vi påstår en Lacuna dør er tæt, så vil vi gerne kunne dokumentere det.

 

Læs mere om test og certificeringer herunder

TEST OG CERTIFICERINGER

 

Miljødeklaration, ISO14025 og

EN 15804

En foldedør fra Lacuna overholder alle de strengeste krav til minimal belastning af vort miljø ved fremstilling og brug over 50 år.

Certificering1_skydedør_foldedør.jpg

VIND OG VANDTÆTHED EN12207/12208

Tæthedstesten viser, at en udadgående Lacuna foldedør er testet vind og vandtæt ved orkanstyrker på 60 meter pr. sekund = 1200 hPa

Certificering2_skydedør_foldedør.jpg

PAS24 versus EN1627

Lacuna foldedøren er indbruds klassificeret til C3, hvilket er en meget fin klassificering der lever op til de højeste krav, herunder den Engelske standard PAS 24.

Certificering3_skydedør_foldedør.jpg

U-værdi, institut für fensterdesign

 

Certificering4_skydedør_foldedør.jpg

EN1627-30

 

Certificering5_skydedør_foldedør.jpg

ERCT 0139-1 PAS24:2016 Type Test

 

Certificering6_skydedør_foldedør.jpg

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.