Åbn din bolig og

oplev naturen både

ude og inde

Åbn din bolig og

oplev naturen både

ude og inde

Åbn din bolig og

oplev naturen både

ude og inde

Hvorfor vælge en LACUNA foldedør

En foldedør fra Lacuna er alternativet til en traditionel hæve-, skydedør og giver dig, udover en meget større åbning også en større fleksibilitet.

Forestil dig at gøre din stue i et med terrassen, eller forvandle dit køkken til et udekøkken ved blot at trække en dør til side.

En lacuna foldedør er ikke bare en foldedør

Lacuna har udviklet sine modeller fra bunden - "som foldedøre" og ikke som flere vinduesfabrikker gør, som et biprodukt af vinduer eller døre, der er koblet sammen med hængsler.

 

En foldedør er mere teknisk og kompleks end almindelige vinduer og døre, fordi en foldedør består af flere, af hinanden afhængige, rammer. Det stiller store krav til tæthed og isolation.

Lacuna bruger udelukkende hårdttræ eller modificeret hårdttræ, for at sikre den fornødne dimensionsstabilitet. Fyr, gran og kombinationen træ/alu er ikke stabilt nok til en Lacuna foldedør, da det udvider sig og trækker sig sammen i fugt og tørke.

 

Konsekvensen af forkert materialevalg, er at foldedøre produceret i vinduestræ, binder og ikke kan åbnes i fugtigt vejr, eller at den bliver utæt.

 

En Lacuna foldedør har naturligvis dobbelte eller tredobbelte tætningslister der sikrer indeklimaet i selv stærk kulde og storm. Og selvfølgelig maler Lacuna i 4 lag med forventet holdbarhed på +30 år, i alle farver - selvfølgelig også i finish som alu.

Døren Efter dine ønsker

Lacuna-foldedøren tilpasses og produceres til hvert enkelt projekt. Vi er i stand til at tilpasse vores døre, så de passer med andre typer vinduer og døre i dit hus. Der er uendeligt mange muligheder og kombinationer mht. bredde, højde, karmtype, farve inde og ude, glastype, grebstype og meget andet.

Alt i alt ...du får altid en foldedør der lige præcis matcher det udtryk du ønsker.

Større åbning

Traditionelle hæve-/skydedøre har åbninger på ca. 45%. På Lacuna-foldedøren er åbningsarealet hele 90%. Lacuna-foldedøren produceres fra 1,7 m. til 6 m. i bredden og op til 2,7 m. i højden.

Se mere om størrelserne her

Energirigtig

Vores foldedør er konstrueret med vægt på høj isoleringsevne, gennem dobbelt og tredobbelt tætning i karme og døre. Af samme grund er Lacuna nomineret til årets Energipris flere gange. Energieffektivitet er vigtigt for os, derfor udvikler vi hele tiden vore foldedøre med dette fokus.

En god isolering sikrer godt indeklima og en god økonomi.

Enkel montage

Et gennemtænkt karmdesign, hvor køreskinnen er fast integreret i topkarmen sikrer ikke bare en hurtig og enkel montage, men også at justeringen er korrekt fra start.

Der er hverken behov for tilpasning eller afkortning, ligesom topkarmen er forboret med huller til montagen.

Omkostninger til montage kan udgøre en væsentlig del af dørens samlede pris. Med valget af Lacuna døren, sikrer du minimering af denne omkostning.

Indbrudssikring

Facadefoldedørens indefra monterede glas, stærke konstruktion, beslag og låsesystem gør livet surt for indbrudstyve. Lacuna-foldedøren kan leveres med yderligere specialløsninger til minimering af risikoen for indbrud, herunder SKAFOR-godkendt låsetilbehør.

Indbrudssikkerhed har stor prioritet hos Lacuna og dørene testes løbende af 3. part.

Se vor dokumentation her.

lav bundkarm uden skinne

Lacuna foldedøre er ophængt i overkarmen og har derfor ingen skinne ved bundkarmen der, til stor irritation ellers ville samle skidt, blade mv.

Bæredygtig

Vi anvender kun FSC®-certificeret træ, som er din og vores garanti for at træet stammer fra bæredygtig skovdrift. Ved malede produkter anvender vi varmebehandlet bøgetræ (FSC) fra Tyskland. Varmebehandlet bøg har en holdbarhed som teaktræ, dvs. klasse 1, som er det træ, der holder nærmest uendeligt og ikke rådner. I tråd med vores principper anvender vi kun miljøvenlige, dokumenterede holdbare og vandbaserede malerprodukter.

Holdbar kvalitet

Lacuna produkter er bygget til at holde i mindst 50 år. I hele konstruktionen og materialevalget er der lagt meget vægt på styrke, holdbarhed og finish.

Anvendelse af kvalitetstræ og -glas, ekstra kraftige hængsler og beslag i rustfrit stål, eller højstyrke aluminium samt en slidstærk  overfladebehandling gør Lacuna foldedøren til noget helt særligt.

Konstruktionen er, med imponerende resultater, trykprøvet mod vindstyrker højere end orkanen Katrina.

Se testen fra Teknologisk Institut her

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.