Montage
-film
Se montage-filmen fra Lacuna her
Montage-film_foldedør.jpg
Ring til Lacuna
på 8689 8689 hvis du har spørgsmål

Dine forventninger

som kunde er

vores succes

Dine forventninger

som kunde er

vores succes

Dine forventninger

som kunde er

vores succes

Fragt og levering

Det betyder meget for os, at sikre en god og sikker transport fra vor fabrik i Langeskov til leveringsadressen. Derfor har vi indgået aftale med vognmænd, der ved, hvordan vore elementer skal håndteres. Sammen med en god og stærk emballage sikrer det en leverance, der lever op til vore kvalitetsstandarder.

leveringsbetingelser

Lacunas leveringsbetingelser gælder for alle ordrer og gælder alene for ydelser og/eller varer der er beskrevet i ordrebekræftelser fra Lacuna. I Danmark leveres EXW/Ab lager (Incoterms 2010) til leveringsadressen. Ved ordreværdi over kr 30.000 ekskl. moms. leveres CPT/Fragtfrit. Betingelsen gælder for levering til brofaste lokationer, dansk grænseterminal og på fast underlag. Uden for Danmarks grænser leveres EXW/Ex works.

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.  

Modtagelse

Vær opmærksom på, at ansvaret for foldedøren overgår til køber, så snart elementet er placeret på lastbilen. Vor chauffør har derfor instruks om kun at aflevere, såfremt der er folk til at modtage.

Inden levering vil du blive kontaktet for at aftale nærmere omkring leverancen. Det er afgørende, at leverancen kontrolleres for skader og mangler straks ved modtagelsen. Eventuelle skader og mangler skal anføres på fragtmandens kopi af leverancepapirerne. Inden for 24 timer skal der desuden reklameres til Lacuna på tlf. 8689 8689.

 

Kan du ikke være til stede ved modtagelsen, kan der indgås separat aftale omkring leveringen og foldedøren vil blive aflæsset på dit ansvar - og anses for leveret uden fejl og mangler.

 

Kan en skade først konstateres efter udpakning, skal du snarest - og ikke senere end 4 dage efter leveringsdatoen kontakte Lacuna på tlf: 8689 8689

Opbevaring

Skal de nye elementer opbevares udendørs, skal det ske således de holdes fri af underlaget. Elementerne skal beskyttes så de ikke udsættes for nedbør og tilsmudsning. Vær opmærksom på at afdækningsfolie eller anden beskyttende plast kan afsætte mærker eller ridse elementerne.

Mærkater

Vær opmærksom på at fjerne mærkater fra ruderne indenfor 1-2 uger efter modtagelsen. Mærkaterne skal fjernes forsigtigt og under INGEN omstændigheder ved hjælp af knive skuresvampe eller andre ridsende materialer. Skader påført ruderne ved for sen fjernelse eller ved brug af uhensigtsmæssigt værktøj, er ikke reklamationsberettiget og vil blive afvist.

Transport

Lacunas vognmænd er vant til at håndere vore elementer og sikrer en effektiv og korrekt levering af elementerne. For at sikre størst mulig effektivitet leveres en Lacuna dør i lastbil med løftebagsmæk. Lastbilerne kan være store og derfor have begrænset manøvredygtighed i smalle gader, kolonihaver eller sommerhusområder. Er der behov for en alternativ leveringsform kan vi tilbyde alternative løsninger fra sag til sag. 

frist for anmeldelse af skader

Transportskader og ridser i glas skal meddeles straks ved modtagelse og senest 7 dage efter levering. Dog skal skader altid meddeles inden videretransport og/eller montage.  

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.