Vi tænker

dansk design og

tysk kvalitet

Vi tænker

dansk design og

tysk kvalitet

Vi tænker

dansk design og

tysk kvalitet

Billige råvarer ender, som oftest,

med at blive den dyreste løsning

Kun de bedste råvarer er gode nok, hvis man vil fremstille - verdens bedste foldedør! Uanset om du ønsker en lille eller stor, en super isolerende eller en standard foldedør, så får du en foldedør i bedste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vore råvarer. Vi har en nedre grænse, vi ikke vil overskride. Træ/alu er et typisk eksempel. Hurtigtvoksende gran og fyr, er man nødt til at dække med en aluskal, for at skjule revner der opstår når under påvirkning af fugt og tørke.

FSC-certificeret træ

Det koster så lidt ekstra, at lave et kvalitets- produkt! Vores produkter er fremstillet til at holde i 50 år eller mere. Uanset om du vælger varmebehandlet bøg til en malet foldedør, eller mahogni til en olieret foldedør så anvender vi udelukkende FSC-certificeret træ med meget lang holdbarhed.

Millimeter-præcision

Al bearbejdning foregår i CNC-robotter med en præcision på en tiendedel millimeter.


Vores kvalitetsstyring samt CNC-robotterne eliminerer risikoen for menneskelige fejl og for store tolerancer.

Maling

Lacuna overfladebehandling (maling) på varme-behandlet bøg, giver en helt anden finish end en sædvanlig bemaling af rammer i fyrretræ og andre træsorter. Vi pudser først delene i en robot hvilket giver en spejlglat overflade. Derefter grundes emnet, der mellem-slibes, der grundes igen, hvorefter vi maler emnet 2 – 3 gange i ganske tynde lag. Resultatet bliver en silkeglat overflade, som mange oplever som pulverlakeret aluminium, eller overfladen på en nylakeret bil. Den glatte finish optræder også på den indvendige side, som Lacuna kræver skal fremstå i en finish som et møbel.

De mange lag maling giver tilsammen en gennemsnits-tykkelse på ca. 160 my (0,16 mm), hvor kravet i vinduesindustrien er på 80 my. Overfladerne kan fint sammensættes med træ-alu og andre produkter og med lige præcis den foretrukne glans. Holdbarheden af maling på varmebehandlet bøg, er længere uden vedligeholdelse end ved træ-alu produkter. Det skyldes, at den varmebehandlede bøg har karakter som komposit eller glasfiber og ikke udvider sig eller trækker sig sammen ved påvirkning af fugt og temperatur. Derfor revner malingen ikke.

Hængsler, GREB og beslag

En Lacuna foldedør kan designes, så den lige præcis matcher det udtryk du ønsker.

Fælles for alle Lacuna produkter er dog, at alle hængsler, greb og beslag enten er udført i børstet syrefast rustfrit stål eller i højstyrke aluminium, specialbehandlet med 25 μ rustfri overflade – for at sikre et holdbart tidsløst og stærkt design. Alle greb og hængsler er således 18 mm i diameter for at designlinjen på foldedøren også både inde og ude matcher selv de bedste designmøbler.  

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.