Montage
-film
Se montage-filmen fra Lacuna her
Montage-film_foldedør.jpg
Ring til Lacuna
på 8689 8689 hvis du har spørgsmål

Velkommen til

en verden af

muligheder

Velkommen til

en verden af

muligheder

Velkommen til

en verden af

muligheder

Vor vision

..er at skabe grundlag for trivsel, hygge og gode stunder på grænsen mellem inde og ude. Vi vil være de bedste til det vi gør - med fokus på kvalitet, innovation og design.

 

Vor mission...

...er at lave verdens bedste foldedør. Dette gør vi ud fra en tro på at Lacuna-foldedøren, er fremtidens "hæve/skydedør".

Med "verdens bedste foldedør" mener vi bl.a.

• Den mindst mulige miljøpåvirkning

• Den bedste isolation

• Den bedste udnyttelse af åbningen

• Den mindst mulige vedligeholdelse

• De absolut bedste materialer og

• Den dør der bliver den billigste og bedste for dig i det lange løb

• Simpel, fleksibel og ubesværet betjening for alle

OM LACUNA A/S

Lacuna er grundlagt i 2006 med det overordnede formål at udvikle, producere og sælge foldedøre til primært facader; i høj kvalitet til en rimelig pris.

 

Vor filosofi er at være det absolut bedste køb til prisen via ”FOCUS – LEAN AND TRANSPARENCY” med foldedøre som omdrejningspunkt.

 

Lacuna har den ambition at producere de mest tætte og mest energivenlige produkter, samtidig med at levetiden uden væsentlig vedligeholdelse er mindst 30-50 år.

Lacuna producerer således ikke vinduer. Foldedøre står i centrum, men en enkelt eller dobbelt terrassedør i samme design som foldedøren, klarer vi let. En Lacuna foldedør tilpasser vi så den farvemæssigt matcher alle andre vinduesprodukter.

 

På relativt få år, er Lacuna blevet et kendt ”brand” i ind og udland, på grund af en stærk kvalitet i forhold til prisen, der er et resultat af alle medarbejdere er yderst fokuserede på at blive ”Verdens Bedste” på ét enkelt produkt, og ikke sprede sig over mange forskellige typer produkter.

 

Lacuna eksporterer en væsentlig del af produktionen til mange forskellige lande, som fx Canada, Schweiz, Østrig, Tyskland, Spanien, England, Irland, Skotland, Norge, Island og Sverige.

 

Al produktudvikling og produktion foregår fra fabrikken i Langeskov på Fyn, hvor vi også kan fremvise forskellige foldedøre i vort showroom.

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.