Indbrudssikkerheden

er testet og

godkendt

Indbrudssikkerheden

er testet og

godkendt

Indbrudssikkerheden

er testet og

godkendt

Sikkerhed

En foldedør fra Lacuna er skabt til at skabe livsglæde og værdi. Sikkerhed er derfor et vigtigt element i vore bestræbelser på at skabe de bedste rammer for dig.

Gennem løbende udvikling og tests sikrer vi de bedste forudsætninger for tryghed når foldedøren er lukket og låst kombineret med de fantastiske muligheder det giver når døren åbnes og ude flyder sammen med inde.

sikkerheds lås

En Lacuna foldedør kan leveres med mange forskellige låsemuligheder. Lige fra det traditionelle terrassegreb med trepunktslås til SKAFOR godkendte systemer.

Der er mulighed for at få kombinationer af cylinder såvel ude som inde, ligesom valg af greb med kode også er en mulighed.

Indvendige glasliser

Alle døre og vinduer fra Lacuna er konstrueret med indvendige glaslister.

Det giver en række fordele. Sikkerhedsmæssigt betyder det at uvedkommende ikke blot kan afmontere glaslisterne og fjerne glasset.

Alle dørblade fastlåses

Når en Lacuna foldedør lukkes bliver hvert enkelt dørblad individuelt fastlåst. Sammen med kraftige hængsler sikrer det, at døren ikke blot kan trækkes eller skubbes ud.

sikkerhedsglas

Som tilvalg kan man naturligvis vælge forskellige glasspecifikationer. Til installationer med offentlig adgang kan der være krav om sikkerhedsglas ligesom mange af vore markeder stiller dette krav. Hærdet og/eller lamineret glas er derfor ikke noget problem.

test og godkendelser

En ting er ord, noget andet er virkelighed. Sikkerhed er vigtig for os. Derfor får vi naturligvis testet vore foldedøre og foldevinduer hos Teknologisk institut.

 

Se vor dokumentation her

© 2015 Lacuna A/S. All rights reserved.